Actualiteit rond corona en onze gemeente

Actualiteit rond corona en onze gemeente
Niemand kan zich een situatie heugen dat de klokken op zondagochtend niet geluid hebben en de kerk gesloten bleef, zelfs niet in de oorlog. Momenteel is dat wel het geval. We volgen de richtlijnen van de Nederlandse overheid, het RIVM, de Protestantse Kerk en de Classis Fryslân, die ook een samenkomst van minder dan 100 mensen sterk ontraden.
Ook in kleine kring geven we elkaar geen hand en bewaren we gepaste afstand. Op zondag 15 maart bleef de kerk voor het eerst dicht en was er geen kerkdienst.

Nu bekend is dat de richtlijnen van overheid en RIVM minstens tot 28 april zijn verlengd, gaan wij in onze gemeente vieringen houden via de Kerkomroep.nl.
De vieringen staan met de link in de agenda op onze website inclusief de aanvangstijd, en worden gehouden in de kleinst mogelijke kring (ouderling, diaken, predikant, koster en organist).
Om deze diensten thuis online mee te kunnen maken gaat u naar de website in deze link http://www.kerkomroep.nl/#/kerken/21824 en klikt dan op de "live-verbinding met de kerk". Ziet u de verbinding niet, laadt dan de pagina opnieuw, via het cirkelpijltje naast de regel waarin de website staat genoemd.

 
terug