Van de kindernevendienst Van de kindernevendienst
Het einde van het seizoen is alweer in zicht. De laatste kindernevendienst voor de zomervakantie is op 3 juli en we nemen dan afscheid van Jurjen Wiersma. We gaan er samen met Jurjen een leuke gezellige dienst van maken. Tussendoor is er op 26 juni nog de tuindienst in de tuin bij de pastorie. Er is tijdens de dienst geen kindernevendienst maar het is wel altijd een hele speciale dienst om met elkaar te beleven en na afloop van de dienst kunnen we met elkaar spelen in de tuin. Ja…, en dan is het eerst zomervakantie .

We hopen op mooi weer en een fantastische zomer en in september starten we dan weer. De eerste kindernevendienst is op zondag 4 september tijdens de tentdienst bij de Mande.
Voor het nieuwe seizoen zijn we opzoek naar versterking. Pytrik wil begin volgend jaar een reis naar Tanzania maken en stopt daarom bij de kinderkerk. Lijkt het jou leuk of ken je iemand die het leuk zou vinden om ons team te versterken dan horen wij dat graag

Lieve groet van:
Anne Marlijn, Pytrik, Saagry en Christien

Wilt u ook persoonlijk op de hoogte worden gehouden van onze activiteiten? Meld je dan aan:  kinderkerk-nijland@hotmail.com.
 
terug