Zaterdag 9 april 2022 Zaterdag 9 april 2022
Lieve kinderen en ouders,
 
Zaterdag 9 april staat er iets bijzonders te gebeuren in Nijland. Om 17.30 uur komt er een groot houten kruis in Nijland. Dit kruis maakt een reis door onze regio en zal vanaf 17.30 tot ongeveer 18.15 uur in Nijland zijn. Het kruis wordt afgeleverd bij de Mande en dan is het de bedoeling dat het kruis door dorpsgenoten door Nijland gedragen wordt. Deze tocht zal voornamelijk in stilte gedaan worden.
 
Nu willen wij als kinderkerk leiding aan de kinderen en hun ouders vragen of jullie misschien mee willen lopen in de tocht achter het kruis of misschien zelfs willen helpen met het dragen van het kruis. Om de tocht nog meer kracht te geven is het idee ontstaan om vlaggetjes mee te nemen zoals in de bijlage te vinden is. Deze vlag kunnen jullie zelf thuis maken. In de bijlage sturen we het logo zodat jullie deze thuis kunnen printen of na tekenen. Als tekst mogen jullie natuurlijk ook zelf iets bedenken, bijvoorbeeld:
 
Samen sterk…………….voor mensen in nood
Samen sterk ……………tegen onrecht
Samen sterk…………….voor mensen in Oekraine
Samen sterk…………….voor mensen in onderdrukking
Samen sterk………….
 
Mochten jullie thuis niet kunnen printen of lukt tekenen niet of heb je een andere reden dat het niet lukt dan mag je ook een geprint logo en een rietje of saté prikker ophalen bij Christien (Ingenawei 32) We hopen dat er veel vlaggen te zien zijn as zaterdag achter het kruis.
We verzamelen zaterdag 9 april om 17.30 uur bij de Mande.
 
terug