Van de kindernevendienst: De 40- dagentijd Van de kindernevendienst: De 40- dagentijd
We gaan aan de slag met het thema ; Verander je mee? Elke dag gebeurd er van alles. Dit kunnen leuke dingen zijn maar ook verdrietige of nare dingen. Op weg naar Pasen vieren we dat niet alles hoeft te blijven zoals het is. God maakt een nieuw begin en wij mogen daarin meegaan. Verander je mee?
We lezen deze weken bijzondere verhalen; over Jezus in de woestijn, de verheerlijking op de berg, de ontmoeting met een Samaritaanse vrouw bij een put, de genezing van een blinde man en de opwekking van Lazerus. En natuurlijk het verhaal van de intocht in Jeruzalem en het lege graf. Stuk voor stuk verhalen waarin de wereld verandert.
Bij elk verhaal is een andere vraag bedacht waar we over na kunnen denken. Soms is het antwoord makkelijk en soms lastiger.
Voor in de kerk staat deze weken een project bord waar de vragen op komen en waar we ons antwoord achter kunnen laten om zo anderen te inspireren, steunen of zelfs uit te dagen. Doet u mee en helpt u samen met de kinderen het bord in de kerk te veranderen?

Met hartelijke groet
Saagry en Christien
 
terug