Kliederkerk,

Kliederkerk,

Terugblik Kliederkerk

Op 7 juli 2024 hebben we genoten van een prachtige Kliederkerk. Er was een fantastische opkomst met veel kinderen! Met veel plezier kijken we terug op deze afsluiting van de kinderkerk 2023/2024. Voor velen was dit een nieuwe manier om met de bijbel bezig te zijn. We begonnen met samen ontdekken, daarna samen vieren en sloten af met samen eten.

Het bijbelverhaal dat centraal stond, kwam uit 1 Korintiërs 12:1-27 (Bijbel in Gewone Taal). Dit verhaal benadrukt hoe een lichaam uit veel verschillende delen bestaat, die allemaal nodig zijn en niet zonder elkaar kunnen functioneren. Het verhaal spoorde aan om elk deel van het lichaam, ook de minder prominente, met zorg te behandelen. Dominee Jan Finnema vergeleek dit verhaal met de kerk, waarin alle leden belangrijk zijn en samen één geheel vormen. Iedereen hoort erbij en alle leden van de kerk moeten elkaar ondersteunen, net zoals de delen van een lichaam dat doen. Hij moedigde ons ook aan om uit onze comfortzone te treden en actief deel te nemen aan de kerk.

Na de overdenking was er koffie met veel heerlijke, zelfgebakken taarten en koekjes. We willen iedereen die heeft meegeholpen om de Kliederkerk tot een succes te maken, heel hartelijk bedanken!

De leiding van de kinderkerk is benieuwd naar jullie reacties, tips en suggesties voor een volgende Kliederkerk. Stuur ons uw reactie of opmerkingen naar: kinderkerk-nijland@hotmail.com of via WhatsApp naar 06 104 73 420.

Tijdens de zomervakantie is er helaas geen kinderdienst. De volgende data zijn: 8 september (Tentdienst dorpsfeest 2024) en 22 september (Startzondag).

We wensen iedereen een fijne vakantie en zien jullie graag weer terug in september!

*** Oproep *** Oproep *** Oproep *** Oproep *** Oproep *** Oproep***

Na de zomervakantie bestaat de kinderdienstleiding uit drie personen. Om hetzelfde aanbod aan te kunnen bieden zoals afgelopen jaar zijn wij dringend op zoek naar versterking. Lijkt het u of jou leuk om ons te komen helpen, neem dan contact op via kinderkerk-nijland@hotmail.com of 06 104 73 420.
 
Marieke, Christien en Mariët.
 

terug